trencacotxes

dijous, 2 de desembre del 2010

espanya i E.T.A.

Espanya, un país aconfessional i democràtic. Un país de drets i llibertats en que les formes parlamentaries funcionen plenament.

ETA estableix una via de diàleg per resoldre el conflicte existent desde fa mes de trenta anys, aprofitant el govern “d’esquerres” que tenim actualment, mostrant una disposició real de seure en una taula i trobar el camí de la pau, topem de nou amb la dura realitat.

Tenim un govern de dretes disfressat de defensors del poble, disposats com sempre a imposar les coses enlloc de dialogar-les, a sacrificar possibles negociacions en nom del bon funcionament de les forces repressores que ens “defensen” del terrorisme. Ningú del govern però, ha parat a pensar en el perquè del fracàs de les anteriors negociacions, ningú del govern està disposat a admetre que una negociació implica acceptar condicions per part de les dues parts, que si només el govern vol imposar, ja no hi ha cap negociació. Al cap i a la fi, no és això terrorisme d’Estat?

La trista realitat és que estem en mans de gent que s’omple la boca amb la guerra al terrorisme, i com sempre, promouen una altra mena de terrorisme, un terrorisme que ens deixa encara més indefensos contra els agressors que el de qualsevol grup terrorista, perquè ni tant sols un estat ens pot defensar.

Malgrat que els anys passen, està clar que seguim tenint una dictadura encoberta, que els nostres representants continuen pensant amb la perruca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada