trencacotxes

dilluns, 6 de juny del 2011

Estimat Felip Puig

Estimats Felip Puig i govern català:

No he estat acampat a plaça Catalunya, ni tan sols he pogut participar gaire en les assemblees que s'hi duen a terme, però si que tinc molt clar que si la democràcia existeix, no és allò que defenseu des de el govern.

En un país realment democràtic, quan el percentatge de participació ciutadana en unes eleccions cau fins al 50%, el govern ha de prendre unes mesures encaminades a fer valorar la seva feina, i normalment passen per escoltar la ciutadania i prendre de nou una encertada idea de les seves necessitats. Amb aquest sistema vostre de democràcia, l'única cosa que he sentit de boca dels polítics, ha estat alegria per guanyar unes “eleccions democràtiques”, menystenint totalment els votants, milers d'ells, que no tenen cap grup de representació dins el marc actual.

Per altra banda, em satisfà enormement l'actuació que vau dur a terme el divendres 28 de maig contra tots aquells que, infeliços de pertànyer a aquesta democràcia, expressaven el seu parer tot buscant solucions als problemes adquirits després d'anys de govern egoista. Gracies a aquestes coses, m'enorgulleixo de dir que si tenia alguna recança de participar en tot el moviment dels INDIGNATS ara ja no la tinc. Gracies a vosaltres ara pren mes sentit que mai tot el moviment social que s'està duent a terme.
Gracies Felip Puig. Gracies polítics catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada